Elindult a TISZA Párt honlapja

Nézzétek meg és támogassatok minket!

Ez a TE jövőd IS!

Üdvözlünk a Talpra Magyarok Közösségének Weboldalán!

Köszöntünk téged ebben az izgalmas és lendületes közösségben, amely a demokratikus értékek és szabadságjogok védelméért küzd. Itt lehetőséged van arra, hogy csatlakozz egy olyan mozgalomhoz, amely a magyar emberek jogaiért és szabadságáért küzd.

Mi a Közösség tagjai, hiszünk abban, hogy az egyének ereje akkor mutatkozik meg igazán, amikor összefognak közös cél érdekében. Azért hoztuk létre ezt a platformot, hogy összehozzuk azokat, akik hisznek a demokrácia erejében és készek azonnal cselekedni azért, hogy az igazságosság és az egyenlőség mindenki számára elérhető legyen.

Ebben a közösségben mindenki hangja meghallgatásra talál, mert minden ember véleménye, észrevétele fontos!

Várjuk minden jóérzésű honfitársunkat,aki tenni kíván a hazája felemelkedéséért.

Fotó: Pavel Bogolepov I Forrás: Népszava
A TE döntésed

Csatlakozz Közösségi Csoportjainkhoz!

A közösségi média platformjainkon lehetőséget kapsz, hogy megoszd gondolataidat és együttműködj másokkal azért, hogy Magyarország egy igazságosabb és demokratikusabb hely legyen.

A Facebookon, a Discordon és a Telekocsi csoportunkban várunk, hogy részese lehess egy olyan közösségnek, amely aktívan cselekszik a változásért. Légy részese az eszmecserének, kapcsolódj más aktivistákkal, vegyél részt a különböző kezdeményezéseinkben és vegyél részt az élő eseményeinken.

Kövessetek be a közösségi oldalainkon!

Legyél a változás egyesület
Székhely: 1026 Budapest, Kelemen László u.2.
Adószám: 19364540-1-41
Nyilvántartási szám: 01-02-0018092